Activiteiten overzicht

Jeugd- en kinderactiviteiten

Klimmen met andere leeftijdsgenoten? Ga dan mee met onze jeugd- en kinderactiviteiten tot 18 jaar.

Klimactiviteiten speciaal voor onze jeugd

Jeugdactiviteiten

Deelnemen zonder lidmaatschap

Ben je nog geen lid van de NKBV maar wil je wel deelnemen aan één van onze regioactiviteiten? Dat kan!

Het zit helaas een beetje verstopt zodoende deze uitleg. Kom je er ondanks dit stappenplan niet uit. Neem dan gerust contact op met één van onze kaderleden via de contactpagina.

1. Voor het aanmelden heb je een NKBV account nodig. Dit account moet aangemaakt worden op de NKBV site. Dit kan zonder er een lidmaatschap aan te koppelen en is dus gratis. Ga hiervoor naar https://nkbv.nl/mijn-nkbv/registreren.

2. noteer lidmaatschapsnummer en onthoud bijbehorend wachtwoord

3. ga terug naar onze regiosite en selecteer de gewenste activiteit. Je kunt je nu aanmelden met het lidmaatschapsnummer en bijbehorende wachtwoord.

Jeugdweekenden

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en in voor een beetje avontuur? Wil je eens op echte rots klimmen in plaats van in de klimhal? Fikkie stoken, dropping, een weekend zonder ouders en zelfstandig buiten leren klimmen? Ga dan mee op jeugdweekend!

Zoek deze activiteit op in de agenda

Op vrijdagavond verzamelen we rond 19:00 uur en vertrekken we richting België of Duitsland. Als het niet te koud is gaan we kamperen; anders slapen we in een hut van de NKBV of andere bergsportvereniging. ’s Ochtends ontbijten we en maken we lunchpakketten waarna we naar het klimgebied gaan. Dit zijn rotsen uitgesleten door een rivier of een oude steengroeve. Hier gaan we in groepjes klimmen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Aan het einde van de middag gaan we terug naar de camping of hut om samen te koken en eten. Na de afwas is er een avondprogramma: Belgisch verstoppertje, dropping, etc.

De volgende dag pakken we onze spullen in en gaan we weer naar het klimgebied. Rond 16:00 uur rijden we weer naar huis. Traditiegetrouw eten we onderweg bij McDonalds. Rond 19:00 zijn we weer terug in Dordrecht.

Wil je alvast kennis maken met de jeugdleiding? Bekijk dan onze jeugdcommissie onder over ons / jeugdcommissie


Voorwaarden

Ben je inmiddels overtuigd en wil je sowieso mee met onze jeugdweekenden? Vergeet dan niet de algemene voorwaarden te (laten) lezen. Hierin staat dat je onder anderen in het bezit moet zijn van een klimjaarkaart en bergsportverzekering.

- Tussen de 10 - 18 jaar
- In het bezit van een Klimjaarkaart
- In het bezit van een bergsportverzekering
- Toestemming van een ouder- en/of voogd

Familie-klimweekenden

Klimmen met jong en oud kan tijdens de Familieweekenden. In dit weekend is een regulier klimweekend gecombineerd met een jeugdweekend. Daarnaast worden de maaltijd door de regio ingekocht en door de deelnemers gezamenlijk bereid. De kosten voor deze maaltijd zijn doorberekend in de prijs. De maaltijden door de regio betreffen zowel het avondeten, ontbijt, lunch en extraatjes. Eventuele frisdranken voor bij de rotsen kan men het beste zelf meenemen.

Zoek deze activiteit op in de agenda