NKBV regio Rivierenland

Vorige
De NKBV Regio Rivierenland bindt en verbindt mensen met een passie voor de bergsport. Dit kan zijn (berg)wandelen, alpinisme en sportklimmen maar ook andere buitensporten hebben onze aandacht. Tot NKBV Regio Rivierenland behoort het gebied tussen de grote rivieren dat zich uitstrekt van Tiel tot Dordrecht en de Hoekse Waard.

Wie wij zijn
Wij zijn, wat betreft ledenaantal, een kleine regio. Voor jong en oud, van beginner tot gevorderd is er echter een groot en afwisselend aanbod van activiteiten. Kijk maar eens bij de activiteiten die voor dit jaar gepland staan. Iedereen vindt hier wel iets dat past bij zijn/haar interesse, niveau, en/of mogelijkheden. We nodigen je van harte uit met ons mee te gaan.

Veiligheid staat bij ons voorop, gezelligheid met elkaar is gegarandeerd!

Iets voor jou?
Heb je ook iets met berg- en/of buitensport? Ga je regelmatig klimmen in de hal, 4C of 7A en wil je wel eens echte rots trotseren? Vind je het heerlijk om te wandelen door uitgestrekt polderlandschap, met een pittige huttentocht in de Alpen of basic in de Ardennen met alleen een bivakzak in de sneeuw? Wil je met je mountainbike nu eens echt beulen door bergachtig terrein maar zoek je mensen die daar meer ervaring mee hebben?

Sluit je dan aan bij de NKBV regio Rivierenland en ga met ons mee. Kijk naar het aanbod op onze site en zoek een weekend uit dat past bij jou en jouw mogelijkheden. Je bent van harte welkom.

Nog geen lid?
Neem contact met ons op. Vaak hebben we speciale aanbiedingen voor niet-leden. Elk klimweekend wordt begeleid door bevoegde kliminstructeurs en ervaren klimmers.

Naast weekendactiviteiten organiseren wij ook filmavonden en/of diapresentaties van verre expedities. Ook is in onze regio een groep wandelaars actief. Zij organiseren regelmatig wandelingen door de mooie natuurgebieden die Nederland rijk is.