Rivierland Whatsapp (BETA)

Snel contact over de aankomende regioweekenden? Herinnering aan de aankomende activiteiten en contact met de instructeurs of andere leden? Meld je dan aan voor onze officiële NKBV Rivierenland Whats-app groep!

Lees onderstaande regels goed door!

1. Beperk je tot boodschappen die voor de hele groep zijn

Wil je iemand anders van de WhatsApp-groep iets persoonlijks vragen?  Gebruik daarvoor dat niet de groep, maar stuur een persoonlijk bericht. In de WhatsApp-groep worden alleen dingen die iedereen aangaan besproken.

2. Beperk je tot het onderwerp van de groep

De app-groep is bedoeld om te chatten over NKBV Rivierenland gerelateerde onderwerpen. Met deze onderwerpen hebben alle leden van de groep iets. Wil je iets delen wat niet bij het onderwerp past? Begin dan een andere WhatsApp-groep of persoonlijk bericht.

3. Houd het zakelijk

De WhatsApp-groep is niet bedoeld voor grappen en grollen en heeft een zakelijk informatief karakter. Het gebruik van smileys beperken tot het minimum en enkel wanneer toegevoegde waarde.

4. Reageer bewust

Controleer het te versturen bericht alvorens het verzenden. Zet zo nodig auto correctie uit. Bedenk dat berichten door anderen heel anders opgevat kunnen worden. De WhatsApp-groep is publiekelijk toegankelijk waardoor er ook onbekenden in de groep kunnen zitten.

5. Overige regels & adviezen

Het is niet toegestaan de titel of groepsafbeelding te wijzigen.
Geadviseerd wordt om de meldingen van de Whatsapp-groep standaard op "dempen" te zetten.
Deelnemers kunnen zichzelf aan de groep toevoegen of de groep verlaten wanneer gewenst. 

Om de orde van de groep te bewaren is het van belang dat iedere deelnemer zich houdt aan bovenstaande regels. De beheerder(s) van de groep zien hier op toe. Bij misbruik kan de deelnemer door de beheerder verwijderd worden. Opnieuw deelnemen aan de groep is dan niet meer mogelijk.

Ik ga akkoord met bovenstaande regels en wil mij aanmelden voor de whatsapp-groep NKBV Rivierenland