(geen) Nieuwjaarsborrel

(geen) Nieuwjaarsborrel

Bijna was het niet doorgegaan. 

Enige miscommunicatie – geen – met de Klimhal en te weinig publiciteit. Het is tenslotte allemaal vrijwilligerswerk; wie doet wat? Beter afstemmen.

Toch geeft een groep klimmers gevolg aan de last-minute ‘approep’. Afzeggers zijn er ook, een verjaardag in de vorm van een ladiesnight noodzaakt ook hun mannen thuis te blijven, voor de oppas. Iemand moet het doen.

Het kinderfeestje aan de andere kant van het Klimhalcafé is precies getimed afgelopen: stilte voor de voorzitter, met zijn terug- en vooruitblik. Dat de plastic champagneglaasje lek zijn en de tafel verandert in een champagnebad mag de pret niet drukken. Wel oppassen dat de nieuwe activiteitenkalender niet nat wordt! Hoe ziet de klimplanning van dit jaar eruit? Welk weekend gaan we mee? En kijk, die foto, dat zijn wij, was dat nu in Beez of toch dat weekend toen in Dave?

Grappig, net nu eindelijk de Catedral, het klimgebied in Sy, weer geopend is na jarenlange sluiting, gaat de Tukhut dicht en nu eindelijk, echt verbouwd worden. De ‘Steenbok’, een onder Rivierenland klimmers iconische rots, is gesloten wegens steenslaggevaar. Misschien straks nog lastiger geworden? We gaan het zien. Proost!

Gerarddt