Lezing Roeland van Oss op 4 juli

Vorige

De Nederlandse berggids Roeland van Oss is net terug van een expeditie naar Mount Everest. Hij probeerde zonder zuurstof, en na Basecamp ook zonder hulp van Sherpa’s, de top te bereiken. Bovendien stelden hij en zijn vriendin Sanna, zich ten doel om al hun afval weer mee terug te nemen naar Basecamp en dat inclusief uitwerpselen. Kortom: een bijzonder ‘schone’ beklimming! Helaas tierde Corona welig rond in Nepal en ook bij de klimmers. Op zondag 4 juli is Roeland in Nederland en vertelt alles over zijn avonturen en zijn visie op (expeditie)klimmen.

Je kunt om 11 uur of om 16 uur zijn verhaal beluisteren bij Outdoor XL in Barendrecht. De toegang is gratis, maar graag wel even per e-mail inschrijven via content@outdoorxl.nl , onder vermelding van het aantal personen en of u om 11 uur of om 16 uur wilt deelnemen.

Overigens is Roeland de hele middag in Barendrecht aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven over alles wat met bergsport te maken heeft.

Wat: Lezing Roeland van Oss over Everest

Waar: Outdoor XL, Aalborg 1, Barendrecht

Toegang: gratis

Opgeven: via content@outdoorxl.nl onder vermelding van het aantal personen en of u om 11 uur of om 16 uur wilt deelnemen

 

meer info: outdoorxl