Openingsweekend

Openingsweekend

Vindt plaats op tot en met

Het eerste weekend van het jaar, misschien niet het lekkerste weer.... maar zeker een goede sfeer! 

Tijdens het openingsweekend gaan we klimmen in Dave. Een uitdagend gebied met verschillende klassieke lijnen. Voor zowel de beginner, avonturier en de krachtpatsers onder ons een mooi gebied.

Omdat vele van ons de winter wat minder actief in de rotsen zijn geweest is er tijdens dit weekend de mogelijkheid tot het oefenen van klimtechnische handelingen. 

Praktisch:
Regioweekenden starten vrijdagavond op de locatie van overnachting en eindigen zondagmiddag in het klimgebied. Meer algemene informatie over diverse weekenden is te vinden onder activiteiten info. Specifieke informatie over de overnachtingslocatie is te vinden op deze pagina.

Deelname:
Om deel te nemen aan regioactiviteiten is geen ervaring vereist tenzij anders vermeld. Zowel zelfstandige klimmers, cursisten als beginnende klimmers kunnen tijdens onze weekenden uit de voeten. Vanuit de regio wordt er op toegezien dat één ieder veilig de sport kan beoefenen.
Je hoeft geen lid te zijn van onze regio om deel te nemen aan onze activiteiten.

Inlichtingen:
Voorafgaande de activiteit ontvangen de deelnemers nog aanvullende informatie per mail. 
Een overzicht van onze instructeurs staat onder /over-ons/instructeurs/. De geplande instructeur voor deze activiteit is: Wouter Gregoor
Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met de klimcoördinator of de instructeur van het weekend.

  Ben je lid van de NKBV? Log dan eerst in met je Mijn-NKBV  gegevens​. Klik hier om in te loggen.