Openingsweekend Dave

Openingsweekend Dave

Vindt plaats op tot en met

Deze activiteit is GEANNULEERD wegens de adviezen omtrent de COVID-19 uitbraak, informatie over bergsportactiviteiten in verband met corona zijn te vinden op deze pagina.

Dave warmt de winter spieren wel weer op!
Overhang, klassieke lijnen en dicht bij de auto om dit eerste weekend weer goed van start te kunnen gaan.

Praktisch:
Regioweekenden starten vrijdagavond op de locatie van overnachting en eindigen zondagmiddag in het klimgebied. Meer algemene informatie over diverse weekenden is te vinden onder activiteiten info. Specifieke informatie over de overnachtingslocatie is te vinden op deze pagina.

Deelname:
Om deel te nemen aan regioactiviteiten is geen ervaring vereist tenzij anders vermeld. Zowel zelfstandige klimmers, cursisten als beginnende klimmers kunnen tijdens onze weekenden uit de voeten. Vanuit de regio wordt er op toegezien dat één ieder veilig de sport kan beoefenen.
Je hoeft geen lid te zijn van onze regio om deel te nemen aan onze activiteiten. Bij weekenden voor volwassenen ben jezelf verantwoordelijk voor een bergsportverzekering en klimjaarkaart zoals te lezen in onze algemene voorwaarden.

Inlichtingen:
Voorafgaande de activiteit ontvangen de deelnemers nog aanvullende informatie per mail. 
Een overzicht van onze instructeurs staat onder /over-ons/instructeurs/. De geplande instructeur voor deze activiteit zijn: Bart & Maarten
Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met de klimcoördinator of jeugdcommissie.

Aanmelden:
Na de sluitingsdatum (staat naast de aanmeldknop) is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan de activiteit. Het is niet toegestaan om deel te nemen aan de activiteit zonder aan te melden. 

  Ben je lid van de NKBV? Log dan eerst in met je Mijn-NKBV  gegevens​. Klik hier om in te loggen.