Familie-klimweekend Meidrich

Familie-klimweekend Meidrich

Vindt plaats op tot en met

Als je ergens helemaal los kan gaan op de kunstgrepen en betonscheuren in Meidrich

Praktisch:
Naast de reguliere klimweekenden en klimweekenden voor de jeugd organiseert Regio Rivierenland jaarlijks ook twee klimweekenden speciaal voor ouders met kinderen. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs kunnen ouders samen met hun kinderen het rotsklimmen ontdekken!

Familie-klimweekenden starten vrijdagavond op de locatie van overnachting en eindigen zondagmiddag in het klimgebied. Meer algemene informatie over diverse weekenden is te vinden onder activiteiten info. Specifieke informatie over de overnachtingslocatie is te vinden op deze pagina.

Deelname:
Om deel te nemen aan regioactiviteiten is geen ervaring vereist tenzij anders vermeld. Zowel zelfstandige klimmers, cursisten als beginnende klimmers kunnen tijdens onze weekenden uit de voeten. Vanuit de regio wordt er op toegezien dat één ieder veilig de sport kan beoefenen.
Je hoeft geen lid te zijn van onze regio om deel te nemen aan onze activiteiten.

Inlichtingen:
Voorafgaande de activiteit ontvangen de deelnemers nog aanvullende informatie per mail. 
Een overzicht van onze instructeurs staat onder /over-ons/instructeurs/. De geplande instructeur voor deze activiteit is: Maarten
Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met de klimcoördinator of jeugdcommissie.

Aanmelden:
Na de sluitingsdatum (staat naast de aanmeldknop) is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan de activiteit. Het is niet toegestaan om deel te nemen aan de activiteit zonder aan te melden. 

  Ben je lid van de NKBV? Log dan eerst in met je Mijn-NKBV  gegevens​. Klik hier om in te loggen.