Jeugd- en kinderactiviteiten

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en in voor een beetje avontuur? Wil je eens op echte rots klimmen in plaats van in de klimhal? Fikkie stoken, dropping, een weekend zonder ouders en zelfstandig buiten leren klimmen? Ga dan mee op jeugdweekend!

Op vrijdagavond verzamelen we rond 19:00 uur en vertrekken we richting België of Duitsland. Als het niet te koud is gaan we kamperen; anders slapen we in een hut van de NKBV of andere bergsportvereniging. ’s Ochtends ontbijten we en maken we lunchpakketten waarna we naar het klimgebied gaan. Dit zijn rotsen uitgesleten door een rivier of een oude steengroeve. Hier gaan we in groepjes klimmen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Aan het einde van de middag gaan we terug naar de camping of hut om samen te koken en eten. Na de afwas is er een avondprogramma: Belgisch verstoppertje, dropping, etc.

De volgende dag pakken we onze spullen in en gaan we weer naar het klimgebied. Rond 16:00 uur rijden we weer naar huis. Traditiegetrouw eten we onderweg bij McDonalds. Rond 19:00 zijn we weer terug in Dordrecht.

Bekijk onze agenda voor het actuele aanbod.
Ga je voor het eerst mee? Meld je dan eenmalig aan als introducee en ontvang 20 euro korting!

Wil je alvast kennis maken met de jeugdleiding? Bekijk dan onze Over ons / Jeugdcommissie pagina.

Ben je inmiddels overtuigd en wil je sowieso mee met onze jeugdweekenden? Vergeet dan niet de algemene voorwaarden te (laten) lezen. Hierin staat dat je onder anderen in het bezit moet zijn van een klimjaarkaart en bergsportverzekering.